INTERIORISME TORRE AGBAR

Client: Endesa | Localitat: Barcelona | Any: 2005 | Superfície: 16.000,00m2

En col·laboració amb GV arquitectura

Projecte d'interiorisme per a les oficines de l'empresa Agbar en el nou edifici i imatge corporativa de la companyia, la Torre Agbar. La proposta persegueix explorar les possibilitats més sòlides d'implantació de compartimentacions dins del concepte de planta diàfana basades en la recerca d'una ortogonalitat tancada en un espai ovoïdal. Així doncs, tots els elements es relacionen entre si seguint aquesta lògica modular de tal forma que es defineix una cédul.la bàsica de lloc de treball operatiu com a sistema de creixement variable a partir de la qual s'estableix una relació directa amb la idea d'aleatorietat que presenta la imatge de l'edifici. Amb el mateix objectiu es defineix un trasdossat perimetral d'emmagatzematge que s'adapta al ritme establert pels forats en façana dotant al conjunt de dinamisme i versatilitat en contrast amb l'ortogonalitat de la distribució interior.

alotark architects & consultants © Creat per Perception