AGBAR'S TOWER INTERIOR

Customer: Grupo Agbar | Town: Barcelona | Year: 2005 | Surface: 16,000.00m2

In collaboration with GV arquitectura

Interior design in Agbar Tower used for the offices of the company as well as the new corporate image of Agbar Group. The proposal explores the possibilities of a strong implementing compartmentalisation into an open plan concept based on the search for an orthogonal space enclosed an oval. Thus all elements are interrelated according to this logic modular such that is defined an operating work unit as a variable growth system, from which establishes a direct relationships with the idea of randomness present on the building facade. With the same objective is designed a perimeter cladding storage which adapts to the rhythm established by the gaps of the facade in providing the whole space of dynamism and flexibility in contrast to the orthogonality of the interior organization.

alotark architects & consultants © Created by Perception