CAPELLA DE SANT OLAV

Client: Fundació Princesa Kristina | Localitat: Covarrubias | Any: 2011 | Superfície: 204,00m2

En col·laboració amb Pablo López Aguado

Amb vuit segles de retard i amb el acompliment de la promesa realitzada per l’Infant Felip de Castella a la princesa Kristina de Noruega en les seves núpcies, s'aixeca aquest edifici d'ús religiós, que a la vegada és seu de les activitats de la Fundació Princesa Kristina de Noruega. En el seu entorn privilegiat, l'edifici principal i la torre que l'acompanya es configuren en el seu espai intermedi com un auditori natural . La volumetria de la capella de Sant Olav, com a reminiscència de les ermites romàniques, juga amb la graduació de dimensions entre espais i l'exquisit control de la llum natural que penetra cap a l'interior.

alotark architects & consultants © Creat per Perception